Kauppakeskus Redi, Kalasatama 00580 HELSINKI +358 40 146 1882 oluthuonehaavi@gmail.com

 

Haluaisitko keikalle Haaviin?

Laita meille meiliä: tapahtumathaavi@gmail.com tai soita: 040 1291 802 (Amanda)


*

#HaaviLIVE - Live musiikin kotisatama.

 

Haavi hemmottelee asiakkaitaan säännöllisesti live musiikilla sekä esittävän taiteen tapahtumilla. Tapahtumiin on aina vapaa pääsy. Ota keikka- ja tapahtumakalenterimme seurantaan ja pysy kartalla sensongin esiintyjistä.

 

*

Reporters-klubi: Mirkka Paajanen
Keskiviikkona 27.9. klo 19->

Syksy ja Reporters -klubi on täällä taas!

Laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen tarjoilee illan aikana niin roots-musiikin klassikoita kuin tuoreempiakin helmiä. Paajanen tunnetaan monipuolisuudestaan mutta omimmillaan hän kokee olevansa bluesin ja soulin maaperällä, roots-musiikin äärellä.

Petri kautto, kitara & laulu
Antti kujanpää, urut
ville Pynssi, rummut

VAPAA PÄÄSY - TERVETULOA!

*

Komediaklubi HaaviAuki!
Torstaina 28.9. klo 20-22

Komediaklubi HaaviAuki! tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia ja vaihtelevia stand up -kokoonpanoja halki Suomen. Ensimmäiseen iltaan saapuu esiintymään Tuoretta verta -kollektiivi.

MC Jussi Lankoski
Tiina Henkola
Jussi Lankoski
Atte Liikanen
Marjut Ollitervo
Joonas Ranta

Tuoretta verta on stand up -kollektiivi, joka koostuu viidestä loistavasta koomikosta. Vuorollaan viisikon jäsenet vuodattavat elämänkokemuksiaan varmasti raikkaan huumorin keinoin. Tuoretta verta -kiertueen koomikoita on aiemmin nähty suurimmilla kotimaisilla stand up -näyttämöillä, mm. Helsingin Apollossa, Studio Pasilan Club Act!onessa sekä Kuopion Komediafestivaaleilla.

TIINA HENKOLA saattaa aluksi vaikuttaa hoivakodista karanneelta henkilöltä, mutta mikin varteen tartuttuaan häntä ei enää haluaisi päästää takaisin senioritalon uumeniin. Tiinan motto sopii meille kaikille: Elämää on liian vähän jäljellä kotona kyllästymiseen!

JUSSI LANKOSKI on porukan kiintiöespoolainen. Hänen vastuunsa on ottaa palaute yleisöiltä – ja myös antaa sitä. Joskus aika suoraankin. Jussi toimii Tuoretta verta -esitysten isäntänä.

ATTE LIIKANEN on porukan kuopus. Koomikko, joka on melkein voittanut monta stand up -kilpailua urallaan. Näihin läheltä piti -tilanteisiin laskeutuu mm. hopeamitali vuoden 2022 Gong Showssa.

MARJUT OLLITERVON olet saattanut bongata myös komediasarjojen kohtauksista. Hänen keikalleen kannattaa varata runsaasti virvoitusjuomaa. Tästä ei stand up -komiikka enää kuivemmaksi muutu.

JOONAS RANTA on Nopee naurattaja 2022 -kilpailun mestari ja Suomen ryppyotsaisin optimisti. Joonas pohtii esityksissään, miten uskoa hyvään maailmassa, joka yrittää selvästi tahallaan ärsyttää. Joonas pelkää sammakoita.

Tervetuloa nauttimaan tuore ja tuhti pala suomalaisen stand up -komedian häkellyttävän kovaa nykytasoa.
"Se raikkain stand up -kollektiivi."

VAPAA PÄÄSY - TERVETULOA!

***

 

 

Syyskausi alkaa 15.8.2023!
Tervetuloa mukaan Haavin Musapähkinään tiistaisin klo 18 alkaen!


Musapähkinä on uudenlainen koko kansan musavisailu joka esitetään näyttävästi ravintolan screeneiltä, muhkean äänentoiston kera! Mukana on monipuolisesti kuvia, musiikkinäytteitä ja laajasti viihdyttäviä musiikkityylejä laidasta laitaan!


Voit osallistua visailuun ilmaiseksi 1-5 hengen joukkueella. Jokaisen visailun kolme parasta joukkuetta palkitaan upeilla palkinnoilla!
Visan lopussa voit myös esittää omia toiveita seuraavaan visailun sisältöön!


Nyt on aika virittää sävelkorvat kohdilleen ja suunnata koko joukkueen voimin kohti Musapähkinää!

Kausi: 15.8.-19.12.2023 

 

***

 

 

Syyskausi alkaa 12.8.2023!
Tervetuloa Haavin MusaBingoon lauantaisin klo 17!


Osallistuminen on ilmaista ja voit voittaa upeita palkintoja!
Joka viikko pelataan vähintään 3 pelikierrosta, joten ei haittaa vaikka saapuisit vähän myöhempäänkin kuin viideltä.

 

Pelissä yhdistyy kolme asiaa mitä rakastamme: loistava musiikki, kutkuttava jännitys ja ennen kaikkea hauskanpito hyvällä porukalla!
Musabingossa esitetään normaalien numeroiden sijasta parhaita pätkiä tunnetuista hittibiiseistä. Pelilapussa on artistien nimiä, numeroiden sijasta. Peli esitetään näyttävästi ravintolan TV:stä ja screeneiltä muhkean äänentoiston kera!


Voit voittaa myös 200 euron Jackpotin jos saat täyden pelilapun 19 artistilla tai alle!
How cool is that?! Let`s get the party started!

 

Kausi: 12.8.-16.12.2023